certificare iso
certificare iso
certificare iso
home
prezentare
servicii
oferta
contact
certificare iso
certificare iso
certificare isocertificare iso
homecertificare iso

HACCP - DS 3027E

haccp - ds - 3027e




HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Point) reprezinta standardul ce reglementeaza controlul riscurilor in cadrul sistemelor de management al sigurantei produselor alimentare.

Legislatia europeana privind productia de alimente prevede aplicarea in toate unitatile implicate in productia, transportul, depozitarea si servirea alimentelor, a principiilor unui sistem de management al siguranyei produsului alimentar bazat pe evaluarea si prevenirea riscurilor specifice domeniului alimentar, deci a unui sistem HACCP.

ATENTIE: Necesitatea certficarii HACCP este ceruta de autoritatea de reglementare in sectorul industriei alimentare HG 1198/2002 (aprobarea normelor de igiena a produselor alimentare)

ART. 4 din HG 1198/2002: Unitatile din sectorul alimentar trebuie sa identifice activitatile care sunt determinante pentru securitatea alimentara si trebuie sa garanteze ca procedurile de securitate corespunzatoare sunt stabilite, implementate, mentinute si revizuite pe baza principiilor utilizate in sistemul de analiza a riscurilor si punctelor critice de control, abreviat HACCP.

xtreme web services
xtreme web services
certificare isoxtreme web servicescertificare iso